‘The Great Gatsby’ Nieuwjaarsfeest

Gelukkig nieuwjaar voor iedereen! Laten we er met zijn allen een knallend 2016 van maken. Het jaar van Proest begon gelijk met een mooie opdracht in Nieuwerkerk a/d IJssel. Volledig in stijl met de juiste beleving als doelstelling.

Wow, wat een feest in Nieuwerkerk a/d IJssel met nieuwjaarsnacht. Tijdens dit Great Gatsby nieuwjaarsfeest assisteerde Proest in het verzorgen van bijpassende cocktails. Vanachter een gloednieuwe cocktailbar hebben we dit feest een “enorme boost” kunnen geven. Vodka martini straight up with a twist of toch een cosmopolitan? Bij de juiste beleving hoort natuurlijk ook het juiste drankje. Hier wisten wij goed op in te spelen en te voldoen aan de wensen van onze opdrachtgever. Het was al goed aangekleed maar in samenwerking met Proest is dit een heel speciaal feest geworden. Met een cocktail in de hand hebben we samen afgeteld naar het nieuwe jaar. Daarna gingen de voetjes van de vloer en bleef het nog lang onrustig.

Bar voorbereidingInschenken zeefZwart wit barMojito rij bar