Wijnproeverij Breda: Spelenderwijn

Wat een feestje was het weer! Om een 40 jarige verjaardag wat extra glans te geven was Proest uitgenodigd om een wijnproeverij te geven in een huiskamer in Breda. De wijnen werden dit maal verzorgd door de gastvrouw zelf. Op basis van de wijninformatie heeft Proest spijs suggesties gegeven die goed samengingen met de diverse wijnen. Hierdoor hebben wij dit feest toch een speciaal karakter weten te geven.

Uiteraard werd deze proeverij begonnen met een feestelijke cava. De gasten werden tijdens deze proeverij mee genomen door met name de wijnvelden in Frankrijk/Portugal en Spanje. In deze huiskamer proeverij die ik zou willen omschrijven als erg ongedwongen. Hebben we toch de gasten kunnen verassen en wat meer kunnen vertellen over de achtergrond en smaakprofielen van de door de gastvrouw uitgekozen wijnen.

Het was een mooi evenement waarbij de flexibiliteit van Proest zeker heeft bijgedragen aan een succesvolle avond. Hiermee hebben we de gasten toch weten te verassen. Ook de gasten die in eerste instantie niet zo graag wijn drinken. Uiteraard hebben we ook de gastvrouw kunnen ontzorgen.

Dus heeft u ook een borrel of feestje binnenkort? Kleed hem dan aan met een mooie proeverij in Breda!

IMG_2209