Bierproeverij Woudrichem 18 Juni

Vanavond was Proest aanwezig in Woudrichem. Een geweldige mooie vestigingsstad in Noord Brabant. Er was een zomerfeest voor een bedrijf voor ongeveer 150 personen. Helaas werkte het weer niet helemaal mee waardoor we voornamelijk een binnen programma hadden. In samenwerking met een gerenommeerd cateringbedrijf waren er diverse proefstations ingericht in het oude kruit arsenaal. Proest verzorgde vanavond de bierproeverij. In de door Proest ingerichte bar hadden de gasten tijdens deze proeverij een keuze uit 5 verschillende bieren.  Uiteraard was de bierkaart volledig aangepast aan het thema van het feest. Tijdens een zomerfeest staat de zon natuurlijk centraal, daarom konden de gasten heerlijk genieten van frisse en dorstlessende bieren. Uiteraard staan de wensen van de klant centraal, door hier goed naar te luisteren hebben we weer een juiste balans kunnen maken tussen thema, feest en wensen. Naast de bierproeverij van Proest, was er nog een cocktailworkshop, tapasworkshop en verder nog heerlijke hapjes. Ook dit feest was weer een succes en hebben we een groot aandeel in de beleving van de gast kunnen hebben.

IMG_2577