Bierproeverij Eindhoven

Vandaag was Proest in Eindhoven met een doorlopende bierproeverij. Het evenement vond plaats in het klokgebouw, en was afgehuurd vanwege het bedrijfsfeest van een grote energieleverancier. Op dit evenement waren 1100 mensen aanwezig en er was voor ieder wat wils. In opdracht van een cateringbedrijf was er een speciale ruimte waar mensen konden relaxen en deel konden nemen aan verschillende activiteiten. In deze ruimte heeft Proest een speciaal bier bar ingericht zodat gasten de mogelijkheid hadden om verschillende bieren te proeven. Vanwege de grote variatie in biertypes kwamen de bierliefhebbers goed aan hun trekken. Of het nu ging om een mooie trappist uit eigen regio. Of een prachtig saisionnière gebrouwen door vrouwen, alles was aanwezig! Het was goed om te zien dat er zoveel bierliefhebbers rondliepen. Ieder met een eigen verhaal, van hele ervaren proevers tot aan mensen die graag hun eerste stappen wilde zetten op speciaal bier gebied. Door goed advies en goede producten was ook deze proeverij weer een groot succes. Hierdoor met de grootste glimlach weer terug naar Breda gereden!

IMG_2653