Cocktailbar in Zevenhuizen

Vanavond was Proest aanwezig op een geweldig strandfeest in Zevenhuizen Zuid-Holland. Dit evenement werd georganiseerd door Houtvision. En wat een aandacht is er aan besteed! Op deze bedrijfslocatie was de parkeerplaats volledig omgebouwd tot tijdelijk strand. Met geluidsapparatuur en tap wagen en waar een gemiddeld festival niet voor onder zou doen was overal aan gedacht. Met palmbomen, zand, fakkels en natuurlijk cocktails! Er is aan Proest gevraagd om de cocktailbar te verzorgen. In overleg hebben we een toepasselijke cocktailkaart gemaakt die perfect aansloot bij het evenement. Bij binnenkomst verzorgde Proest een watermeloen cocktail, een uitgeholde watermeloen met daarin een overheerlijke door Proest samengestelde cocktail. Naast deze welkomstcocktail waren er ook nog een 5 tal andere cocktails. Uiteraard was de Spanish mojito weer van de partij. Maar ook een overheerlijke Bahama Mama. En niet te vergeten de zomerse strawberry mojito. Op dit evenement waar ongeveer 100 gasten aanwezig waren was het weer een genot om hier onderdeel van te kunnen zijn. Weer een mooi evenement waarmee er weer met een grote glimlach naar Breda gereden werd!

IMG_2682 IMG_2679 IMG_2681 Cocktail beachparty Cocktail drinken