Cocktailbar: Welcome to the Future

Vandaag was Proest in Landsmeer, tijdens het festival Welcome to the Future. Het verzoek van de opdrachtgever was om te assisteren bij de cocktailbar op het festival terrein. Deze cocktailbar werd verzorgd door Bacardi. Omdat het de eerste keer was tijdens een festival was het mooi om een keer in de keuken te kijken van een andere cocktailmaker. Wij geloven in beleving en dit kan tijdens een prachtige dag gedurende dit eendaagse festival natuurlijk ontzettend neer gezet worden. Omdat er 25.000 bezoekers waren is het mooi om te zien hoe hier invulling aan gegeven werd. Ondanks de strenge regelgeving waardoor het moeilijk is om je te onderscheiden met je product, werd dit ruimschoots gecompenseerd door het enthousiasme van het personeel. Jonge mensen die zin hadden om er feestje van te maken en die niet bang zijn om te werken. Echt genieten en uiteraard een droom om met Proest ook zo aan de weg te timmeren. Met deze cocktailbar verkochten we Mojito’s en Cuba Libres, en deze werden goed ontvangen. Een lange dag wat een echt feestje was met goede muziek, zonneschijn en heerlijke cocktails.