Bierproeverij Breda

Bierproeverij in Breda. Terwijl in de Ardennen de flessen ontkurkt werden. Werd in Breda een bierproeverij gehouden. Dit allemaal in de nieuwste en mooie zaak Zwart in de haven van Breda. Dit pas geopende restaurant staat bekend om het diner in het donker, waarbij je diverse gerechten voorgeschoteld krijgt. Maar door het totaal ontbreken van licht dit een hele andere dimensie krijgt. Omdat dit helemaal in het straatje van Proest past, zijn wij een samenwerking aangegaan waarbij Proest de proeverijen verzorgt. Deze vrijgezellenclub had Proest gevonden om op het vrijgezellenfeest een dagdeel in te vullen met een bierproeverij. Onder begeleiding van meesterproever Luke hebben deze jongens kennis gemaakt met hun favoriete pilsener. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid gekregen om 7 verschillende soorten bier te proeven. Van prachtige heldere blonde bieren tot aan donker amberkleurige quadrupel. Het was een gezellige proeverij die we hopen nog vaak mee te mogen maken! Na deze proeverij hebben deze mannen genoten van het mooie weer op de barbecue boot van Bootje Varen Breda.img_3169