Wijn bar op locatie!

Wijnbar op een bruiloft. Dit weekend was Proest in de Ardennen en verzorgden wij een wijn bar op een bruiloft. Paula en Benny besloten elkaar het ja-woord te geven bij een prachtig landhuis in de buurt van Spa. Door het evenementenbureau was gevraagd om de borrel aan te kleden met een wijn bar die verweven was met het aansluitende diner. Omdat het bruidspaar enorme wijnliefhebbers zijn met een voorliefde voor Italië, hadden we in het assortiment 4 fantastische wijnen en een prosecco. Na met zijn allen geproost te hebben op de liefde waren mensen in de gelegenheid om de diverse wijnen te proeven. De twee witte en twee rode wijnen konden ook tijdens het diner besteld worden. Het bruidspaar had hier een slimme oplossing voor door ervoor te zorgen dat de wijnen de benaming Wit 1 en Wit 2 kregen. Op deze manier konden de wijn enthousiasten in spe tijdens het diner simpel weg vragen om wit 1 of wit 2. Dit maakte het voor iedereen begrijpelijk. En dat is natuurlijk waar wij van Proest van houden!

img_3195 img_3196     img_3168