Souvlaki Boys

Deze zomer hebben we hard gewerkt aan onze foodtruck. Wat ons betreft de mooiste van Nederland. Uiteraard hebben wij deze foodtruck gebouwd met een reden. Het belangrijkste voor ons was het flexibel zijn in hetgeen wat we aan kunnen bieden. In onze ogen zijn dat de volgende zaken:

  • Een drank/bar concept
  • Een barbecue concept
  • Ons eigen food concept
  • Foodtruck verhuur

Het bar concept spreekt voor zich, of het nu gaat om gespecialiseerde cocktailbar of algemene bar op uw evenement. Alles kan!

Barbecue truck: een truck waarbij we bbq buffetten kunnen verzorgen op ieder soort evenement. Denk hierbij aan bedrijfsborrels of bbq’s op uw vereniging.

Foodtruck verhuur. Omdat wij ook willen dat andere mensen kunnen genieten van onze truck. Willen wij de foodtruck ook verhuren. Deze kunt u op verschillende manieren inzetten. Of het nu gaat om een activatie van uw nieuw product of uw eigen food concept alles is mogelijk. Met vaste prijzen weet u precies waar u aan toe bent! De foodtruck verhuur beperkt zich niet alleen tot Breda. Maar kan door heel Nederland!

Souvlaki Boys, dit is het concept waar we dit jaar maar vooral ook volgend seizoen volop mee aan de slag gaan! Gebaseerd op Grieks Streetfood waar we in onze reizen in aanraking mee zijn gekomen. Maken we mega verse Souvlaki (spiezen) van varkensvlees en kip. Gemaakt met onze huismarinade en huisgemaakt flat breads voorspellen wij grootse dingen met dit concept. Zeker in combinatie met onze strakke, moderne trailer. We lanceerde ons concept voor het eerst bij Brouwerij Frontaal tijdens de open dag van Stek. Een creatieve plek in Breda waar ondernemers samen komen en met elkaar een inspirerende omgeving creëren. Ondanks dat bij de Souvlaki Boys zelf nog niet alles perfect op rolletjes liep waren mensen blij en zeer te spreken over onze recepturen! Dit smaakt naar meer!