Tapverhuur

Biertap of mobiele bar huren voor uw feest? Dit kan bij Proest!

We hebben diverse professionele bier taps in de verhuur. Deze mobiele bars zijn geschikt voor ieder evenement en kunt u makkelijk zelf bedienen. U kunt bij ons terecht voor een mobiele bar, geleverd met bier naar keuze. Wij kunnen deze biertap ook nog verder aankleden met een ombouw en/of achterbar.

Het is zelfs mogelijk om via ons een tapwagen in te huren waar tot 6 tapkranen in geïnstalleerd kunnen worden. Voor iedere soort evenement hebben wij dus een passende oplossing. Wij ontzorgen u volledig. We halen en brengen de mobiele tap op het door u gewenste tijdstip. Wij gaan pas weg als alles aangesloten is en naar behoren werkt. Uiteraard kunnen we u ook adviseren in de benodigde hoeveelheid bier. En kunnen wij alle soorten frisdrank, een mooi assortiment aan wijn en bijbehorend glaswerk leveren.

U krijgt van ons uitleg over het wisselen van fusten en het perfect getapte biertje. Wilt u tijdens uw event uw handen vrij hebben? Informeer dan ook naar ons representatieve bartenders! Wij zijn gevestigd in Breda daarom leveren wij in de gemeente Breda gratis! Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan, wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Aanvragen