Over Proest!

Hoe vaak staat u niet in de supermarkt voor het wijnrek met uw handen in het haar niet wetend welke wijn u moet kiezen? Het aanbod in wijn, en niet alleen in wijn, is groot en divers. Mensen kiezen daarom vaak voor hetgeen ze al kennen. Dit vinden wij zonde! Met een paar handige tips en adviezen wordt uw kennis aanzienlijk groter. En daarom nemen wij u graag, spelenderwijs, mee in de wereld van wijn, bier, champagne & cocktails. Na onze workshop begrijpt u de wereld van deze dranken beter en heeft u handvatten om gemakkelijk een lekkere wijn, een mooi biertje, een sprankelende champagne of een heerlijke cocktail uit te zoeken. Onze workshops zijn daarnaast leuk, gezellig, begrijpelijk, gericht op beleving, zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit.

Naast workshops zijn wij ook in te huren voor evenementen. Hierbij kunt u denken aan het neerzetten van een cocktailbar, het inrichten van een proeflokaal of het maken van een perfecte combinatie tussen wijn en spijs. Ongeacht welke vorm u kiest, wij voegen beleving toe aan uw evenement. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van de juiste match tussen uw evenement en hierbij passende dranken. Daarbij kunnen wij naar wens ook hapjes en kleine gerechtjes leveren. Onze bartenders zijn echte professionals die uw evenement tot in de puntjes verzorgen.

De mensen achter Proest! hebben jarenlange ervaring in de horeca, zijn geïnteresseerd in de geschiedenis achter de verschillende dranken. Wilt u extra beleving toe voegen aan uw evenement, wij kijken graag met u mee naar passende mogelijkheden. Wij assisteren en kleden evenementen aan door heel het land!